De specialist voor al uw
corrigerend ondergoed

Uitleg corrigerend ondergoed

Wat is corrigerend ondergoed? En waarom draag je shapewear?

Met de slankmakende en corrigerend ondergoed  krijg je een slanker figuur in een paar minuten. Uw buik kleiner, billen steviger, bovenbenen smaller en weg vetrolletjes. Voor iedere gelegenheid hebben wij van corrigerend-ondergoed.eu een oplossing.

 

Verschillende soorten corrigerend ondergoed zijn er allemaal?

De high waist panty, corrigeert uw taille, billen en bovenbenen. Een corrigerende body geeft vooral een corrigerend effect aan uw buik en maagstreek en vorm uw buste. De bodyshaper en bodysmoother geven een corrigerend effect aan uw gehele figuur. Door het Push Up broekje krijgt u stevige ronde billen. Er is altijd wel een model waarmee u superslank voor de dag kan komen. De corrigerende lingerie en ondermode van Ondermodeshoppen staat voor kwaliteit, draagcomfort en er slank en aantrekkelijk uitzien. Onmisbaar in de lingerie lade van de vrouw.

 

Corrigerend ondergoed of Shapewear is ondergoed dat je figuur corrigeert en afslankt. Shapewear is sinds een paar jaar erg populair in de Verenigde Staten waar het in 90% van de lingeriewinkels te verkrijgen is. Shapewear kunnen we dus gerust trendy lingerie noemen. Uiteraard is dit ook verkrijgbaar bij Ondermodeshoppen.